Escapades de cap de setmana

Paquets turístics per la Segarra 

Des del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i en col·laboració amb el sector turístic públic i privat de les diferents comarques de les Terres de Lleida, ha elaborat paquets turístics per escapades de cap de setmana. Aquest paquets s’han editat en format paper i s’han distribuït amb gran acceptació a la fira de Madrid FITUR i a la Fira NAVATUR de Pamplona.



 La Segarra presenta paquets exclusivament per la comarca i paquets combinats amb altres indrets de les Terres de Lleida. 

Els paquets exclusivament segarrenc són:

-          Viles històriques de la Segarra. Durant un cap de setmana es podrà conèixer part la de història de la nostra comarca. Des de la ciutat romana de Iesso (Guissona) a la Universitat del Cervera, passant pels vestigis romànics i medievals de Torà a la vila closa de Montfalcó Murallat.




-           
-         Marc Márquez i 93km amb castells. Cap de setmana a la Segarra per conèixer la terra del campió de motos Marc Màrquez, 93km de recorregut amb visites a castells. Per descobrir Cervera, Montfalcó Murallat, Vicfred, Torà, Vallferosa, Palouet, Florejacs i les Pallargues.






Els paquets combinats amb altres indrets de les Terres de Lleida són:

-        Les capitals del Camí de Sant Jaume. Per descobrir, en un cap de setmana, la cultura de les quatre capitals del camí de Sant Jaume lleidatà. Es visiten espais arquitectònics i culturals de Lleida, Mollerussa, Tàrrega i Cervera.



-        Ponent medieval, ruta dels castells de Lleida. Una ruta medieval per cinc comarques de Ponent on s’inclouen alguns castells de la Segarra.




-       Pobles amb encant de Lleida. Cap de setmana per visitar els pobles amb encant del sud de Lleida entre els que hi trobem Montfalcó Murallat i Florejacs a la Segarra.




Aquests paquets es comercialitzaran en el Mercat d’Escapades que organitza l’Agència Catalana de Turisme. Es tracta  d’una gran acció de públic final que tindrà lloc a la Plaça de la Catedral de Barcelona del proper 20 al 22 de març. Està adreçada al públic final de Barcelona (tant local com visitants o turistes) per donar-los a conèixer propostes i experiències  i oferint l’opció de compra.

El Mercat d’Escapades recrearà un poblet català on, a través dels seus carrerons, el visitant podrà descobrir les propostes més interessants del sector turístic.

Més informació i reserves

Comentaris