Viure el Nadal a la Segarra

Si aquest Nadal no et vols perdre cap de les activitats que es fan a la Segarra no et preocupis, et presentem 5 propostes essencials per viure el Nadal a la comarca.


1.       Música

El temps de Nadal és un temps de retrobaments, és temps d’estar en família, de tradicions, de regals, de rialles… La música també vol formar part d’aquestes tradicions; per això a diferents llocs de la comarca han organitzat concerts per acompanyar-vos en aquests dies tan especials. Orquestra Simfònica Julià Carbonell a Guissona, Concert de la Coral Guissona a SedóTibau Simfònic a Cervera. i dansa amb el Llac dels Cignes


2.       Teatre

No és Nadal si no aneu a teatre. Us proposem els Pastorets cerverins, escrits per Ramon Turull. Un espectacle on el bé i el mal fan del teatre un lloc de combat i on els pastors, els àngels i els dimonis ens fan riure amb les seves trapelleries. No tant nostrat però molt adequat per aquestes dates és el Conte de Nadal d'Alea Teatre. 


3.       Pessebre vivent

Aquest any serà el 33 aniversari que Sant Guim de la Plana representa el pessebre durant les festes de Nadal. Es pot dir que ja s'ha convertit en una tradició a la comarca. Enguany el Pessebre Vivent de Sant Guim us ofereix la possibilitat de participar en un concurs d'instagram. 


4.       Parc de Nadal i activitats per als més petits

Si voleu que els més petits passin una bona estona teniu al vostre abast Parc de Nadal a CerveraGuissona i Sant Guim de Freixenet ; Campus Esportius de Nadal a Sant Sant Guim de Freixenet i a Torà ; Caga Tió a Cervera, Guissona, Torà i Sant Guim de Freixenet; tobogan de gel i joc Els ocells d'hivern a la Segarra




5.       Cavalcades de Reis

Per què els Reis d'Orient us portin molts regals, no us oblideu de sortir a donar-los la benvinguda. El dia 5 de gener Ses Majestats arribaran a tots els pobles de la comarca. 


Comentaris