Presentació de lʼAssociació de Dissenyadors de Roba i Complements de la Segarra.

Dissabte 11 de març es presentarà lʼAssociació de Dissenyadors de Roba i Complements  de la Segarra al teatre Cal Eril de Guissona.





L’acte que tindrà lloc a les 8 del vespre, comptarà amb la presència del president del Consell Comarcal i alcalde de Guissona, Xavier Casoliva, i de Vicenç Roig conseller comarcal de turisme i un dels impulsors d’aquesta iniciativa.

Naturalment, també hi seran presents les dissenyadores membres de l’Associació, que presentaran el seu logotip i el cartell de la primera mostra o desfilada anomenada “Vestim Segarra”. En el transcurs de la vetllada es donarà a conèixer el lloc on es celebrarà la desfilada de les col·leccions primavera estiu 2017.

L’Associació neix de la inquietud d’un grup de dissenyadores, de roba i complements de la Segarra, per unir disseny i moda d’autor, creacions úniques i materials de primera qualitat. A aquest propòsit s’afegeix el valor de ser mostrades en llocs emblemàtics i amb un alt valor patrimonial i turístic.

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra, impulsora de l’Associació de Dissenyadores, organitza accions juntament amb l’Associació de Dissenyadores perquè estem convençuts de què és possible combinar dues activitats econòmiques com moda i turisme, essent proactiu per cada una de les parts buscant la mateixa finalitat en dos camps tan diferents: donar a conèixer la nostra comarca.




Àrea de Turisme Consell Comarcal de la Segarra. 

Comentaris