Setmana BIO i Benvinguts a Pagès

En el marc de Benvinguts a Pagès i de la Setmana BIO, des del Consell Comarcal de la Segarra hem preparat un seguit d'activitats perquè gaudiu d'aquesta experiència. 


L’interès pels productes ecològics creix arreu, cada vegada hi ha més consumidors interessats en productes obtinguts a partir de substàncies i processos naturals que no danyin el medi ambient ni la salut de les persones.

La Setmana Bio arriba, aquest 2017, a la cinquena edició i s’uneix a les jornades Benvinguts a Pagès que celebra la segona convocatòria. Aquestes propostes ofereixen la possibilitat de visitar explotacions agrícoles i ramaderes que aposten per cultius naturals. Entre el 3 i el 5 de juny, els dos esdeveniments se celebraran de manera conjunta, i la Setmana Bio continuarà fins al 9 de juny.

A la Segarra us hem preparat activitats adreçades a tot tipus de públic.

En el marc de la Setmana BIO, el Consell Comarcal de la Segarra, La Moderna del Carrer Major de Cervera, l’Hort del Silenci, el Celler Comalats, l’Agrobotiga Sikarra Nostra i Dàlit Natura organitzen diverses activitats i promocions al voltant dels productes i la producció ecològica a la Segarra. 

- Dissabte, 3 de juny, de 10 a 14 h, visita als camps de cultiu de cereals i lleguminoses ecològics de l’Hort del Silenci a Muller (Plans de Sió), de la mà de Ramon Pons. Tot seguit degustació de productes de l’Hort del Silenci a la botiga La Moderna del carrer Major de Cervera.

- Diumenge, 4 de juny, de 9,30 a 13 h, curs centrat en el conreu ecològic de la tomaquera. A càrrec de Daniel Espejo, de l'Agrobotiga Sikarra Nostra (Sant Guim de Freixenet).

- Dimarts, 6 de juny, de 10 a 12 h, xerrada-taller sobre l'alimentació ecològica i el concepte BIO. A càrrec de Ramon Gené, de Dàlit Natura (Tarroja). La xerrada-taller es durà a terme al CEI Cervera.

- Divendres, 9 de juny, a les 20 hores, tast de vins del Celler Comalats (l’Ametlla de Segarra)  la botiga La Moderna del carrer Major de Cervera.

Benvinguts a Pagès és un cap de setmana en el que explotacions de tot Catalunya obriran les portes de casa seva i allotjaments i restaurants ofereixen menús i estades especials.

Els següents restaurants i allotjaments de la Segarra hi participen:

    Restaurant Can Solé Xic            Restaurant l’Antic Forn         Restaurant Palouet 
Plaça Major, 10                            Plaça Major, 18                       Plaça Sant Jaume, 4
25751 Claret de Torà                   25200 Cervera                        25211 Palouet
973 296 008                                 973 533 152                           973 055 001

-
Allotjaments:

Turisme Rural Cal Miramunt          Casa Martí                          Hostal Palouet 
Plaça Major, 15                                 Casa Martí                           Plaça Sant Jaume , 4
25751 Claret de Torà                        25271 Sant Domí                 25211 Palouet
973 296 008                                      637 434 285                        973 055 001



Comentaris