Terrasses per sentir l’estiu

L'estiu convida a passar els vespres i les nits a la fresca. Menjar, sopar o simplement prendre una copa en un enclavament privilegiat és un dels plans més desitjables pels dies de calor.


Les terrasses són el lloc ideal perquè puguis refugiar-te a la fresca i suportar millor els rigors de l'estiu segarrenc que tot just comença.

A la Segarra tenim tots els marcs incomparables, els oasis de pau i els racons allunyats del mundanal soroll. També els llocs més pintorescos i animats i els amarats de marinada.



La majoria de bars i restaurants de la comarca tenen terrassa, però et proposem dues iniciatives que t'ajudaran a gaudir d'aquests espais: Mos-Toc i Ganes de dijous

Mos-Toc

Amb l'arribada del bon temps, els bars i restaurants de Guissona, adherits a la campanya Mos-Toc, ofereixen cada dijous una tapa diferent acompanyada d'un quinto de cervesa o d'una copa de vi per 2,50 €.

La iniciativa Mos-Toc, pretén incentivar l'oci nocturn dels dijous, presentant tapes variades i originals.



Ganes de dijous
Els mesos d’estiu, tots els dijous, a Cervera,  podràs  gaudir de torrades, tapes, pinxos, entrepans, pizzes  i beguda per un preu molt ajustat.

Els bars de copes també  s’han adherit a aquesta iniciativa i ofereixen còctels amb i sense alcohol.




Els dijous es converteixen en el dia perfecte per sortir a fer un tast i prendre una copa a la Segarra.

T’hi apuntes? 

Comentaris